top of page
Image by Rajesh Rajput

Cuques de llum

Marxa Solidària

La Marxa

Cuques de llum és una marxa solidària que es porta a terme el darrer divendres del curs escolar. Es proposen dos recorreguts que s'inicien a les 19:30, hora perfecta per gaudir del capvespre pel bosc de Maribaus de Sant Celoni.

Al arribar ho celebrem amb una botifarrada i una festa.

IMG_3341.JPG
La marxa

Rutes

Oferim dues opcions, la curta de 5km i la llarga de 9km. Les dues tenen sortida i arribada al pati de l'escola.

Rutes

Educar en igualtat per prevenir la violència de gènere i l’embaràs adolescent (Perú)

Col·laborem amb el projecte de PROIDE AL PERÚ

Els seus objectius són:

  • Desenvolupar competències parentals per oferir un acompanyament a l’aprenentatge educatiu i el desenvolupament socio emocional dels seus fills en el context de la Covid-10

  • Desenvolupar habilitats als nens, nenes i adolescents per la vida que els hi permetrà aprendre des de casa, generant Projectes de vida y oferint respostes col·laboratives en el context de Covid-19.

  • Sensibilitzar a les comunitats locals sobre la importantcia de la prevenció de situacions de risc en els nens, nenes i adolescents davant els efectes de la pandemia.

Captura de pantalla 2022-05-09 092944.png

Beneficiaris del projecte

Aquest projecte està dirigit a adolescents que es troben entre els 11 i 18 anys d'edat, els quals, s'eduquen en 05 institucions educatives: Signes de Fe-SJL, Fe i Alegria N ° 43 (Finestreta), La Salle Abancay, La Salle Urubamba, Fe i Alegria N ° 77 (Pisco). S’espera també la participació dels docents, directius i altres treballadors de la institució; pares i mares de família. És especialment important la participació de les famílies al projecte, ja que només així s’assegura l’èxit del mateix. Els pares i mares són els més reticents a fer formació sobre educació sexual i igualtat de gènere, només amb el seu compromís s’aconsegueixen prevenir embarassos precoços i situacions de violència de gènere. Beneficiaris indirectes: les 5 comunitats locals on s'ubiquen les escoles també es beneficien del projecte perquè veuen les activitats desenvolupades a les escoles i els alumnes, professors i famílies que participen al projecte expliquen i difonen els resultats i experiències.

Projecte
Contacto
bottom of page